Coaching Pentru Comunicare

COACHING INDIVIDUAL

C

Coachingul este o conversație-dialog cu intenția de a explora poveștile și dialogurile noastre interioare ca să înțelegem cum ne auto-sabotăm și să creăm opțiuni noi de acțiune.

OFERTA

Oferim coaching de viață și de afaceri pentru:

  • obiective de viață personală (time-management, comunicare cu ceilalți, echilibru muncă-viață personală, etc. – vezi și programul #mindlight de life coaching)
  • obiective de afaceri legate de mari probleme de leadership (comunicare, alinierea valorilor, fitnessul cultural, implementarea culturii inovării / învățării) sau antreprenoriat (start-up/ scale-up/ afacere matură) – vezi și programul #globalstage. Orice problemă de business poate fi redusă la una de comunicare cu echipa condusă, cu clienții, cu concurenții.

REZULTATE

La sfârșitul sesiunilor de coaching te poți aștepta la:

  • ridicarea nivelului de conștientizare față de dialogul interior (awareness) fertil și cel infertil;
  • ridicarea nivelului de agilitate mentală, creativitate (growth) și crearea de noi opțiuni de acțiune.

MOD DE LUCRU

Orice astfel de plan folosește metodologia Dialogos și instrumente psihometrice bazate pe măsurarea, calibrarea și alinierea valorilor precum Instrumentele de Transformare Culturală ale lui Richard Barrett. Orice dialog despre valori ne ajută să inițiem în cel mai fericit mod dialogul cu sinele și cu ceilalți.

“In true dialogue, both sides are willing to change.”

— Thich Nhat Hanh
Coaching Pentru Comunicare

George Bragadireanu

De 8 ani coach profesionist de nivel PCC/ ICF și Master Coach NLPt EUCF/ EANLPT, triplu certificat internațional în coaching de business, life, performance, integral și NLPt, cu peste 1.000 de ore de formare și peste 1.000 de ore de practică.

Get in touch

Contactează-mă folosind butoanele de Facebook Messenger și WhatsApp din dreapta paginii sau sună-mă la 0723 32 69 70. Mail-ul meu este bragadireanugeorge@gmail.com.

Start a Conversation

Hi! Click one of our member below to chat on Whatsapp

Anca Bragadireanu

Anca Bragadireanu

Assistant

online

George Bragadireanu

George Bragadireanu

Coach

online