Privit din perspectiva integrală, leadershipul poate fi înțeles complet doar urmărind următoarele 4 perspective:

Prin urmare, „coachingul pentru leadership integral” devine un proces complet de coaching (#LeadershiPlan), care acoperă toate cele 4 cadrane din viața profesională a unui lider, precum și liniile de dezvoltare, etapele și stările de dezvoltare specifice ale acestuia. Antrenamentul devine un instrument cu adevărat puternic care ajută la o transformarea autentică.

Ce înseamnă dezvoltarea unui leadership integral, autentic?

Prin planurile de dezvoltare de leadership (LeadershiPlan), atingem toate cele 4 cadrane ale dezvoltării:

 1. Scopul, valorile și motivația leaderului, poveștile interioare
 2. Comportamentele, acțiunile și obiceiurile individuale de conducere, observabile din exterior și capacitatea de a le corecta / dezvolta
 3. Modul de a lucra în echipă, de a interrelaționa cu alții din mediul de business (potrivirea în cultura companiei, relațiile de lucru, conducerea echipei, alinierea viziunii personale cu a companiei și a echipei)
 4. Modul de a utiliza optim ierarhiile și procesele organizaționale existente (alinierea misiunilor)

Care sunt rezultatele directe ale lucrului cu un LeadershiPlan (plan individualizat de coaching pentru dezvoltarea leadershipului)?

Prin lucrul personal alături de un coach evolutiv, transpersonal și integral specializat, veți merge pe calea evoluției personale și de leadership:

 1. Creștere: maturizare, depășirea fricilor ego-ului)
 2. Dezvoltarea: învățarea continuă
 3. Emergență: accesul la feedback și la o perspectivă superioară, sistemică a realității
 4. Auto-actualizare: exprimarea pe deplin a rațiunii celei mai profunde de a exista

Care este impactul coach-ului executiv /de leadership în schimbarea comportamentului?

Rezultatele acestui studiu sugerează capacitatea puternică a coachingului de a modifica comportamentul executiv. Într-o evaluare comună realizată de antrenorii executivi și managerii de resurse umane, cele opt dimensiuni legate de schimbarea comportamentului au obținut o medie de 5,14 din 7.

“IS EXECUTIVE COACHING MORE EFFECTIVE THAN OTHER MANAGEMENT TRAINING AND DEVELOPMENT METHODS?” IN MANAGEMENT DECISION 55(10):00-00 · OCTOBER 2017

Care este principalul avantaj al coachingului față de alte instrumente de dezvoltare a leadershipului?

Dintre cei 176 de manageri HR care au răspuns la această întrebare, 52,27% au declarat că principalul avantaj al coachingului de conducere este personalizarea dezvoltării competențelor și modul în care acesta se adaptează nevoilor specifice ale unui executiv.

“IS EXECUTIVE COACHING MORE EFFECTIVE THAN OTHER MANAGEMENT TRAINING AND DEVELOPMENT METHODS?” IN MANAGEMENT DECISION 55(10):00-00 · OCTOBER 2017

Un LeadershiPlan are 4 etape

 1. Perioada de colectare de informații/ pregătire a datelor (chestionare 360 de valori inițiale, teste de personalitate, sesiuni de coaching pentru a stabili și evalua obiectivele, alinierea la cerințele părților interesate)
 2. Perioada de strategie/ planificare (sesiuni de coaching de leadership pentru co-crearea planului dvs. de coaching pentru dezvoltarea leadershipului, care conține căi clar definite, abilități de conducere, abilități și atitudini care trebuie dezvoltate)
 3. Perioada de execuție/ dezvoltare (sesiuni regulate de coaching de leadership pentru avansarea și urmărirea planului de dezvoltare și micro-practici zilnice / săptămânale / lunare continue)
 4. Sărbătorirea/ învățarea și planificarea dezvoltării viitoare (chestionare de valori 360 finale, evaluarea finalizării care implică așteptările părților interesate, concluzii cheie ale învățării, evoluții viitoare)

Contactează-ne pentru detalii!

Specifică ceea ce vrei să discutăm!

Anca Bragadireanu

Anca Bragadireanu

Assistant

online

George Bragadireanu

George Bragadireanu

Coach

online