Coaching Pentru Comunicare

COACH GEORGE BRAGADIREANU

C

TOTUL MERGE MAI DEPARTE DATORITĂ…

Îndrăgostirii mele de oameni. Încerc în fiecare zi să înțeleg mai bine pe cei din fața mea astfel încât să-i pot ajuta în cel mai bun mod.

Cred că dacă oamenii sunt curioși față de ei înșiși și își ascultă visele și anxietățile, pot ajunge să se cunoască pe sine și pe ceilalți într-atât încât să trăiască în armonie.

Dialogul cu sinele înseamnă explorare interioară, adresarea de întrebări noi și ascultarea răspunsurilor. Întreabă-te și ascultă-te!

În dialogul cu ceilalți îți suspenzi cu smerenie judecățile de valoare la adresa lor și îi tratezi ca pe parteneri egali.

Dialogul invită la deschidere pentru că tu ești primul care se arată cu curaj vulnerabil iar asta deschide inimile celorlalți.

Dialogul este iubire.

Fiecare dintre evenimentele de mai jos au fost tot atâtea prilejuri de dialog cu mine sau cu mentori și profesori care mi-au încurajat drumul. Sunt un coach profesionist și dedicat perfecționării continue.

  1. studii post-universitare în economie, politică, matematică
  2. 15 ani de carieră într-o corporație multinațională
  3. 3 școli internaționale de coaching: Performance Consultants International (Sir John Whitmore), MindMaster, Integral Coaching Canada (Ken Wilber)
  4. Evolutionary Coaching Consultant, capabil să folosesc Instrumentele de Transformare Culturală – Acreditat Pentru Evaluări Culturale și Dezvoltare de Leadership (Richard Barrett)
  5. Professional Certified Coach (PCC) în cadrul ICF
  6. Peste 10,000 participanți la coaching și cursuri în corporații mari din România (Vodafone, Renault, Carrefour, Auchan, cargo-partner, Mercedes, JTI, Mega Image, UniCredit)
  7. traducător a 3 cărți, în domeniul leadershipului (Radical Candor de Kim Scott), coachingului (The Coaching Habit de Bungay Stanier) și inovației (Hunch de Bernadette Jiwa). Finanțator al celei de a 3-a edițiia cărții Coaching pentru Performanță de Sir John Whitmore
  8. producător al dublului CD audio dedicat coachingului managerial
  9. producător al singurei aplicații românești de smartphone dedicate coachingului pentru manageri
  10. Autor al The Leadership Spark: The New Integral Technique To Ignite Your Creative, Innovative, And Strategic Leadership
Coaching Pentru Comunicare

George Bragadireanu

De 8 ani coach profesionist de nivel PCC/ ICF și Master Coach NLPt EUCF/ EANLPT, triplu certificat internațional în coaching de business, life, performance, integral și NLPt, cu peste 1.000 de ore de formare și peste 1.000 de ore de practică.

Get in touch

Contactează-mă folosind butoanele de Facebook Messenger și WhatsApp din dreapta paginii sau sună-mă la 0723 32 69 70. Mail-ul meu este bragadireanugeorge@gmail.com.

Start a Conversation

Hi! Click one of our member below to chat on Whatsapp

Anca Bragadireanu

Anca Bragadireanu

Assistant

online

George Bragadireanu

George Bragadireanu

Coach

online