George Bragadireanu Coaching Pentru Leadership

Coach profesionist certificat internațional, George Bragadireanu

M-am îndrăgostit iremediabil de munca într-o firmă din momentul când pe la 15-16 ani mama, inginer metalurg de profesie, m-a dus la IMGB să văd presa de 12,000 de tone forță.

În timp, am ajuns să experimentez toate cele ce vin la pachet cu munca de corporație: primul salariu, prima promovare ca manager, bonusurile, trainingurile de time management, leadership și vânzări, team-buildingurile, politica de birou, beneficiile și responsabilitățile unui buget serios și a unei echipe „primite”, schimbarea joburilor, dezechilibrul muncă-viață personală, demisia și demiterea, șomajul dintre joburi, criza identitară de la începutul antreprenoriatului.

Astăzi, după aproape 9 ani de antreprenoriat în coaching și training, clienții mei de coaching spun despre mine că sunt foarte bun la două lucruri:

 • să-i ajut să intre definitiv în controlul vieții proprii (măiestrie personală/ leadership personal) și 
 • să-i sprijin să deprindă cele mai bune comportamente de conducere a altora

Sunt un coach intens, cu un dram de auto-ironie dar cu toată inima deschisă. Sunt interesat de teme ar fi evolutia, constiinta, valori personale, integritate, perspective sistemice, creștere. 

George Bragadireanu

Fiecare dintre evenimentele de mai jos au fost tot atâtea obiective urmate intenționat, obținute cu ajutorul unor mentori, antrenori și profesori care m-au încurajat.

 • Studii postuniversitare în economie, politică, matematică
 • 15 ani de carieră într-o corporație financiară multinațională, 10 ani în funcții de conducere
 • Peste 700 de ore de instruire in 3 scoli internationale de coaching : Performance Consultants International – Londra (Sir John Whitmore), MindMaster – Bucuresti (curicula de psihoterapie austriacă), Integral Coaching Canada – Ottawa (Ken Wilber)
 • Certificat de Richard Barrett Values Center la Londra în 2019 ca și consultant și coach evolutiv internațional,capabil să utilizez Instrumente de Transformare Culturală – Pentru Evaluări Organizaționale Și Dezvoltare A Leadership-ului.
 • Antrenor certificat profesional (PCC) în cadrul International Coaching Federation
 • Peste 10.000 de participanți la cursuri de soft-skills (coaching, leadership, etc.) în marile corporații din România – Vodafone, Renault, Carrefour, Auchan, cargo-partner, Mercedes, JTI, Mega Image, UniCredit, Adient, Caroli, Adient, Rompetrol, etc.
 • Traducator de 3 cărți, în domeniul leadership-ului (Radical Candor de Kim Scott), coaching-ului (The Coaching Habit-ului de Bungay Stanier) și inovării (Hunch de Bernadette Jiwa).
 • Finanțator al celei de-a 3-a ediții a cărții Coaching for Performance de Sir John Whitmore
 • Producător al unui CD audio dublu dedicat coaching-ului managerial
 • Producător al singurei aplicații de smartphone-uri românești dedicate coaching-ului pentru manageri
 • Autor al The Leadership Spark: The New Integral Technique To Ignite Your Creative, Innovative, And Strategic Leadership
 • Lansat Let’s Heal And Develop Ourselves – Premium Joint Psychotherapy & Coaching Services cu o cauza: consiliere psihologica pentru copiii cu cancer si familiile lor de la MagiCAMP.

Locuiesc în București cu soția mea, Anca și cei doi copii ai noștri (și un Lab Retriever). Ne place să citim mult, să mergem cu bicicleta peste tot, să facem sport și să reciclăm totul în speranța unei planete pământene mai bune.

George Bragadireanu Coaching Pentru Leadership

George Bragadireanu

Coach profesionist din 2010, PCC/ ICF & European EUCF/EANLPT Master NLPt Coach, certificat internațional pentru coaching de business, transpersonal, integral, pentru performanță și NLP psihoterapeutic, cu peste 700 de ore de pregătire formală în cadrul a trei școli internaționale și cu peste 1,500 de oră de practică, autor al cărții The Leadership Spark, consultant acreditat pentru utilizarea Instrumentelor de transformare organizațională.

Get Results

0723326970
bragadireanugeorge@gmail.com

Start a Conversation

Hi! Click one of our member below to chat on Whatsapp

Anca Bragadireanu

Anca Bragadireanu

Assistant

online

George Bragadireanu

George Bragadireanu

Coach

online