The Leadership Spark Creative Leadership Coaching

INOVAȚIE INTEGRALĂ

În The Leadership Spark: The New Integral Technique To Ignite Your Creative, Innovative, And Strategic Leadership propun un nou model al inovației: inovația integrală. Este modelul ultimativ pentru că integrează toate modelele deja existente și copiază natura, creînd un dialog al polarităților creatoare dintr-o organizație.

Organizația nu poate genera soluții rapide și adaptate la condițiile pieței în continuă schimbare? Sunteți interesați la nivel de conducere să implementați o cultură funcțională a inovării în organizație?

Acest lucru îl oferă The Leadership Spark: este o platformă integrală pentru generarea creativă a rezultatelor inovatoare.

OFERTA

❖ PrezentĂRI

Bazate pe cercetarea privind inovația integrală în mediul de afaceri.

❖ IDEATHON: Atelier de idei de business disruptive

O combinație de instrumente care vizează generarea de noi idei de produs/ afaceri, bazate pe cadrul integral de inovare.

❖ Coaching pentru catalizatori ai inovației

Coaching dedicat individual și/ sau în echipă pentru actorii implicați în procese de inovare de business (CIO, echipe de proiect, departamente de inovare).

❖ IMPLEMENTAREA UNEI CULTURI A INOVAȚIEI

Intervenții structurale în cultura, organizarea și strategia companiei, care vizează o direcționare către o gândire inovatoare a angajaților. Iată aici o propunere de astfel de program.

CE ESTE INOVAȚIA INTEGRALĂ

„Integral” face referire la metateoria AQAL a lui Ken Wilber. Wilber este considerat cel mai important filosof al secolului XXI. Metateoria sa integrală cuprinde toate perspectivele filozofice, spirituale și științifice ale potențialului uman.

Inovația integrală este cercetarea mea despre aplicarea metateoriei integrale în inovația de afaceri. Imaginea de mai jos surprinde în rezumat ceea ce este inovația integrală:

O metaforă bună pentru inovația integrală ar fi aceea a însămânțării cu 6 tipuri de semințe („interesul” pentru rezolvarea unei „întrebări/ probleme focus” într-un ecosistem caracterizat de „constrângeri și libertate”, folosind „instrumente specifice” pentru a implica cât mai multe „perspective diferite” în generarea unei „risipe de idei”) a 4 terenuri fertile („Dialogul meu interior” – cadranul UL, „Dialogul meu exterior” – UR, „Dialogul nostru interior” – LL, „Dialogurile noastre exterioare” – LR

Mai multe despre acest subiect poți descoperi în Mini Cursul gratuit dedicat și citind articolele referitoare la inovația integrală. O propunere de cadru de implementare a inovației este aici. Cursul extins de pe platforma Udemy aici.

If you are a leader looking to learn how to facilitate creativity and innovation in your organization, then, by all means, you should read this book. The book’s content will make your efforts well worthwhile!

– Amazon Review despre „The Leadership Spark: The New Integral Technique To Ignite Your Creative, Innovative, And Strategic Leadership” (George Bragadireanu)
The Leadership Spark leadership book integral innovation management creative leadership

Inovația integrală spune că inovația reală apare în anumite condiții germinative:

  • anumite atitudini mentale ale angajaților referitoare la inovare și creativitate (dialog creativ cu sine)
  • existența anumitor instrumente și modele de inovare individuală (dialog creativ exterior)
  • o polenizare culturală a ideilor (dialog interior cu ceilalți)
  • o anumită viziune și un cadru formal pentru procesele de inovare (dialog exterior cu ceilalți)

“Apparently, nature does not operate in opposites. It comes united, but we set boundaries. As nature is integral and complete, its creativity emerges naturally. 

But we humans have to take polarity as our reference point as we tend to see only one pole at a time. Seeing both poles each time will train our mind to think in a dual way, in a complete way, in a creative way.”

— George Bragadireanu, „The Leadership Spark: The New Integral Technique To Ignite Your Creative, Innovative, And Strategic Leadership”
The Leadership Spark Creative Leadership Coaching

George Bragadireanu

De 8 ani coach profesionist de nivel PCC/ ICF și Master Coach NLPt EUCF/ EANLPT, triplu certificat internațional în coaching de business, performance, integral și NLPt, cu peste 700 de ore de formare și peste 1.000 de ore de practică.

Get in touch

0723326970
bragadireanugeorge@gmail.com

Start a Conversation

Hi! Click one of our member below to chat on Whatsapp

Anca Bragadireanu

Anca Bragadireanu

Assistant

online

George Bragadireanu

George Bragadireanu

Coach

online