George Bragadireanu Coaching Pentru Leadership

Life Coaching #mindlight

Despre ce este vorba, ce vei obține

Un program de 5 întâlniri în care îți definești un obiectiv de viață personală și eu te ajut (ca și coach profesionist, prin planul de acțiuni și temele inter-sesiuni) să te apropii cât mai mult de îndeplinirea lui (eliminând obstacolele mentale care te blochează și făcând acțiuni clare îndreptate către realizarea lui).

Exemple de obiective de viață/ subiecte de schimbare

 • îmbunătățirea gestionării timpului liber/ echilibrului viață personală / muncă;
 • gestionarea stresului;
 • îmbunătățirea relațiilor cu copiii (parenting) sau a celor de cuplu (inclusiv intime);
 • îmbunătățirea relațiilor sociale;
 • gestionarea mai bună a banilor;
 • pregătirea pentru interviu/ job nou.

Ce conține acest program

Programul de life coaching #mindlight conține:

 1. 2 teste de evaluare inițiale (Eneagrama și Testul Valorilor Personale) + 15 întrebări de pregătire.
 2. O primă sesiune de coaching de 1 oră față-în-față* în care vei înțelege ce indică despre tine testele de evaluare, cum le vei folosi practic mai departe, și vom identifica subiectul tău principal de schimbare (vezi exemplele de mai sus)
 3. O „temă de casă” particularizată pentru tine, cu durata de 2 săptămâni, în care vei observa și înțelege foarte bine cum te blochezi constant din îndeplinirea obiectivului tău.
 4. O a doua sesiune de coaching de 1 oră, față în față*, pentru stabilirea definitivă a obiectivului de schimbare personală (vezi exemplele de mai sus).
 5. Un plan de acțiuni gândit împreună de tine și de mine, pe care să le faci ca să te apropii de obiectivul tău. Pe acestea le vei duce la îndeplinire intercalat cu sesiunile următoare de coaching.
 6. Două sesiuni de coaching de câte 1 oră fiecare (video) în care evaluăm progresul tău spre obiectiv
 7. O sesiune finală de coaching de 1 oră față în față* de tragere a concluziilor, celebrare, înțelegere a evoluției realizate, testimonial pentru coach și recomandări pentru dezvoltare ulterioară.

Ce este coachingul

Este total diferit de consultanță, mentorat, terapie, training sau antrenament sportiv.

Coachingul profesionist este un parteneriat între coach și client, prin care coach-ul facilitează stabilirea unor obiective și obținerea unor rezultate, antrenându-l pe client să înainteze către acestea.

*Sesiunile față-în-față sunt posibile doar pentru clienții din București. Locul de întâlnire pentru acestea este Sediul Mindlight – Coaching cu George Bragadireanu. Cele două sesiuni video se vor purta pe Skype/ Facebook Messenger Video, WhatsApp Video sau Facetime.

Garanție

100% retur al banilor investiți, dacă la sfârșit îmi ceri asta.

Când poți începe

Chiar acum:

George Bragadireanu Coaching Pentru Leadership

George Bragadireanu

Coach profesionist din 2010, PCC/ ICF & European EUCF/EANLPT Master NLPt Coach, certificat internațional pentru coaching de business, transpersonal, integral, pentru performanță și NLP psihoterapeutic, cu peste 700 de ore de pregătire formală în cadrul a trei școli internaționale și cu peste 1,500 de oră de practică, autor al cărții The Leadership Spark, consultant acreditat pentru utilizarea Instrumentelor de transformare organizațională.

Get Results

0723326970
bragadireanugeorge@gmail.com

Start a Conversation

Hi! Click one of our member below to chat on Whatsapp

Anca Bragadireanu

Anca Bragadireanu

Assistant

online

George Bragadireanu

George Bragadireanu

Coach

online