George Bragadireanu Coaching Pentru Leadership

Mental Coaching – PERFORMANȚĂ ÎN SPORT

Performanța sportivă – și nu numai – se obține în minte. Cei care sunt deja sportivi de performanță știu asta – ceilalți o pot afla acum.

Locul 1 este locul în care se întâlnesc performanța mentală, controlul emoțional și pregătirea fizică.

Am creat un sistem specific pentru sportivii care lucrează cu mine pentru prima dată: CELE 4 COLȚURI. Sportivul aprofundează abilitățile în 4 domenii fundamentale (cele 4 colțuri ale aproape oricărui gen de teren de sport):

Programul „Cele 4 Colțuri”

 1. Conectarea emoțională
 2. Explorarea punctelor slabe
 3. Mindsetul victoriei
 4. Flow

Este pentru sportivi, performeri și artiști din toate domeniile cu vârste tinere și cu performanțe limitate în prezent de blocaje mentale.

Primul colț: conectarea emoțională. Abordăm și reglăm controlul mental în situațiile în care:

 • te înfierbânți când ar trebui să fii calm și „rece” – sau invers;
 • când te ia valul iluziilor și așteptărilor viitoare în loc să fii cu „picioarele pe pământ în prezent”;
 • ești deconectat de la emoțiile proprii potrivite care îți dau energie.

Al II-lea colț: punctele slabe. Abordăm și reglăm controlul mental în ceea ce privește felul în care te raportezi la slabiciunile tale:

 • cum te gândești la ele;
 • cum le poți folosi în favoarea ta.

Al III-lea colț: mindsetul victoriei. Abordăm și reglăm controlul mental în ceea ce privește felul în care te raportezi la succesul tău:

 • care este gândirea cea mai potrivită pentru tine apropo de victorii și succes;
 • cum ți-l planifici, cum ți-l pregătești;
 • cum reacționezi când îți scapă, ce pui în loc.

Al IV-lea colț: „zona”. Abordăm și reglăm controlul mental în ceea ce privește felul în care întri „în zonă”, în flow-ul creativ în care totul este posibil:

 • relaxarea mentală care duce la relaxarea și performanța fizică;
 • lărgirea spațiului mental pentru integrarea unor opțiuni noi în situațiile dificile;
 • focusarea mentală în „momentum” pentru accelerarea succesului.

Cum te ajută un Mental Coach SPORTIV?

 1. Un mental coach (antrenor mintal) te ajută să îți clarifici dorințele, emoțiile potrivite și obiectivele. Ce vrei să realizezi? Cum vrei să ajungi acolo? Ai un plan mental și un sistem de convingeri pentru realizarea acestui proces?
 2. Un mental coach oferă feedback și perspective noi, obiective. Un antrenor mental are cele mai bune intenții dar nu este atât de implicat emoțional sau tehnic (ca un antrenor/ coach sportiv sau ca un părinte) astfel încât să piardă din vedere lucrurile evidente.
 3. Un antrenor mental te ajută să vezi ceea ce nu poți vedea încă în tine (pete oarbe dar și potențial neexplorat). Toată lumea are pete oarbe. Acestea sunt zone pe care alții le pot vedea în tine, dar tu nu. Punctele oarbe te împiedica în obținerea succesului.
 4. Un antrenor mental este un ascultător de încredere și un umăr de nădejde. Performanța înseamnă de multe ori singurătate și plictisul față de sfaturile bine-voitorilor dar și „bine-voitorilor”. Chiar dacă ai antrenori și părinți care te ajută, poate nu poți să te deschizi cu adevărat și să le vorbești sincer despre unele dintre problemele și preocupările tale. Ei aproape trăiesc prin succesul tău și s-ar putea să ți se pară uneori că i-ai răni astfel. Un coach mental nu te judecă, nu te face să te simți prost, nu te respinge, nu te învinovățește. Iar relația de coaching este confidențială până la capăt.
 5. Un antrenor mental te învață secretele antrenamentului mental, pregătirii mentale și a rezilienței mentale. Fiecare sportiv are nevoie de antrenament pentru reziliență mentală. Reziliența mentală în performanță înseamnă să te ridici și să invingi după ce/ sau când totul pare pierdut. Ai nevoie de un sistem de pregătire mentală pe care să-l faci în mintea ta de fiecare dată înaintea și în timpul unei competiții – vizualizare, relaxare și focalizare.
 6. Un antrenor mental te învață cum să obții focus. Partea cea mai critică a jocului mental este controlul atenției. Acesta este locul în care se câștigă sau pierd competiții. Un antrenor mental te învață cum să alegi indicii de atenție potriviți care să te țină focusat cât timp trebuie.
 7. Un antrenor mental sportiv te ajută să înveți cum să fii mai încrezător. La sfârșitul zilei, încrederea se câștigă cu fiecare competiție câștigată. Dar la începutul performanței există o nevoie de „boost”, de încredere simulată sau cu alte rădăcini decât rezultatele. Hai să descoperim aceste rădăcini.

Hai să lucrăm împreună

Hai să ne vedem la o cafea, online sau offline 🙂 și să vedem dacă ne potrivim. Mă găsești la 040-723-32-69-70 sau bragadireanugeorge@gmail.com.

George Bragadireanu Coaching Pentru Leadership

George Bragadireanu

Coach profesionist din 2010, PCC/ ICF & European EUCF/EANLPT Master NLPt Coach, certificat internațional pentru coaching de business, transpersonal, integral, pentru performanță și NLP psihoterapeutic, cu peste 700 de ore de pregătire formală în cadrul a trei școli internaționale și cu peste 1,500 de oră de practică, autor al cărții The Leadership Spark, consultant acreditat pentru utilizarea Instrumentelor de transformare organizațională.

Get Results

0723326970
bragadireanugeorge@gmail.com

Start a Conversation

Hi! Click one of our member below to chat on Whatsapp

Anca Bragadireanu

Anca Bragadireanu

Assistant

online

George Bragadireanu

George Bragadireanu

Coach

online