Oferta

LeadershiPlan (Leadership Coaching)

Coaching evolutiv pentru leaderi și manageri care antrenează 2 atribute critice ale viitorului: perspectiva sistemică (privirea largă) și introspecția (privirea interioară). Instrumentul pentru evaluare a valorilor 360 este LDR/LER.

Coaching de Echipă

Coaching pentru echipe, pentru întărirea relațiilor între membri și a eficienței. Instrumentul pentru evaluare a valorilor 360 este SGA – Small Group Assessment.

leadership coaching george bragadireanu

Leader-As- Coach (workshop)

Workshop-ul meu fanion de o zi în care facilitez obținerea unei atitudini măsurabile de motivare, clarificare, sinceritate și empatie din partea managerilor și leaderilor pentru subalternii lor.

alinierea valorilor coaching george bragadireanu

Alinierea Valorilor (workhop)

Un workshop care facilitează perspectiva participanților la valorile personale și alinirea comportamentelor de zi cu zi la acestea. Folosim Instrumentul pentru evaluare a valorilor personale PVA.

holacracy and innovation

Evoluție Organizațională (consultanță)

Proiecte de consultanță, evaluare și schimbare culturală organizațională, bazate pe instrumentele de măsură a valorilor colective și individuale Cultural Values Assessment.

Inovația Integrală (workshop/ prezentare)

O prezentare interactivă pe baza cercetării despre inovație și a teoriei inovației integrale pe care am prezentat-o în cartea The Leadership Spark

The Leadership Spark leadership book integral innovation management creative leadership

The Leadership Spark

„As a student of Integral Theory for over a dozen years, I find it gratifying to observe and participate in the application of Integral Theory across a wide and diverse field of disciplines.This book can provide the spark. Highly recommended!” (Amazon review). Abonează-te la viewsletter și primești varianta electronică

Contactează-ne pentru detalii!

Specifică ceea ce vrei să discutăm!

Anca Bragadireanu

Anca Bragadireanu

Assistant

online

George Bragadireanu

George Bragadireanu

Coach

online