SERVICII PERSONALE

george bragadireanu perspective 365

365 De Perspective (ebook)

365 de întrebări fundamentale despre viață care îți antrenează curiozitatea și profunzimea gândirii. Abonarea la viewsletter îți aduce acest ebook gratuit.

longevitate blue zones obiceiuri bune

Călătoria Cea Lungă (curs online)

Cursul online în care înveți și implementezi fără sforțare 3+1 micro-deprinderi bune ale longevității (perspectiva lungă). Un curs științific și 100% practic, bazat pe științele schimbării obiceiurilor și pe cercetările despre „blue zones”.

Psiho-Nautica

24 de Exerciții spirituale de explorare interioară pentru desăvârșire

Programul de 24 de luni de tehnici ale sinelui. Un proces prin care vei vei descoperi în tine perspective pe care încă nu le vezi. Hrănește-ți evoluția conștiinței cu 24 de exerciții practice de câte o lună fiecare, alături de alți psihonauți. (TBD SOON)

life coaching george bragadireanu

Life Coaching

Coaching individual pentru lărgirea perspectivelor asupra vieții. Instrumentele folosite sunt Individual Values Assessment sau Personal Values Assessment.

SERVICII ORGANIZAȚIONALE

Leadership Coaching

Coaching evolutiv pentru leaderi și manageri care antrenează 2 atribute critice ale viitorului: perspectiva sistemică (privirea largă) și introspecția (privirea interioară). Instrumentul pentru evaluare a valorilor 360 este LDR/LER.

Coaching de Echipă

Coaching pentru echipe, pentru întărirea relațiilor între membri și a eficienței. Instrumentul pentru evaluare a valorilor 360 este SGA – Small Group Assessment.

leadership coaching george bragadireanu

Leader-As- Coach (workshop)

Workshop-ul meu fanion de o zi în care facilitez obținerea unei atitudini măsurabile de motivare, clarificare, sinceritate și empatie din partea managerilor pentru subalternii lor.

alinierea valorilor coaching george bragadireanu

Alinierea Valorilor (workhop)

Un workshop care facilitează perspectiva participanților la valorile personale și alinirea comportamentelor de zi cu zi la acestea. Folosim Instrumentul pentru evaluare a valorilor personale PVA.

Inovația Integrală (workshop/ prezentare)

O prezentare interactivă pe baza cercetării despre inovație și a teoriei inovației integrale pe care am prezentat-o în cartea The Leadership Spark

holacracy and innovation

Evoluție Organizațională (consultanță)

Proiecte de consultanță, evaluare și schimbare culturală organizațională, bazate pe instrumentele de măsură a valorilor colective și individuale Cultural Values Assessment.

Contactează-ne pentru detalii!

Specifică ceea ce vrei să discutăm!

Anca Bragadireanu

Anca Bragadireanu

Assistant

online

George Bragadireanu

George Bragadireanu

Coach

online