articole despre coaching

365 De Opriri

365 de întrebări fundamentale despre viață care îți antrenează curiozitatea și profunzimea gândirii. Abonarea la newsletter-ul „Good Things Will Happen” îți aduce acest ebook gratuit.

disciplina financiară

Căutarea Comorii

Programul de Coaching Pentru Auto-Disciplinare Financiară

Programul pentru zile negre, care îți va schimba viața, de acum până la bătrânețe. Învață să-ți administrezi bine banii astfel încât să ai o viață împlinită.

longevitate blue zones obiceiuri bune

Călătoria Cea Lungă

Cursul online în care înveți și implementezi fără sforțare 3+1 micro-deprinderi bune ale longevității. Un curs științific și 100% practic, bazat pe științele schimbării obiceiurilor și pe cercetările despre „blue zones”.

george bragadireanu psihonautica

Psiho-Nautica

24 de Exerciții spirituale de explorare interioară pentru desăvârșire

Programul de 24 de luni de tehnici ale sinelui. Un proces prin care vei vei descoperi în tine ceea ce încă nu vezi. Hrănește-ți evoluția conștiinței cu 24 de exerciții practice de câte o lună fiecare, alături de alți psihonauți. (TBD SOON)

coaching individual

Farul Călăuzitor

Coaching Pur

Ore individuale de coaching, în format online/ offline, ad-hoc sau programate, pentru achiziția de abilități, schimbare comportamentală și dezvoltare atitudinală. Instrumentele folosite sunt Individual Values Assessment sau Personal Values Assessment.

leadership coaching

Leadershiplanul

Leadership Coaching

Creăm împreună un leadershiplan individualizat care conține toate caracteristicile de eficiență a coachingului. Instrumentul pentru evaluare a valorilor 360 este LDR/LER.

team coaching

Toți într-o barcă

Team Coaching

Coaching de grup cu întinderea de 7 întâlniri în 2 luni, bazat pe cele mai recente studii despre echipele performante, pentru întărirea relațiilor între membri și a eficienței. Instrumentul pentru evaluare a valorilor 360 este SGA – Small Group Assessment.

leader coaching pentru manageri

Școala De Ghizi

Workshop „Leader Coach

Workshop-ul meu fanion de o zi în care facilitez obținerea unei atitudini măsurabile de motivare, clarificare, sinceritate și empatie din partea managerilor pentru subalternii lor.

aliniere valori

Harta, Nordul și Busola

Workshop Despre Valori

Un workshop care facilitează accesul participanților la valorile personale și alinirea comportamentelor de zi cu zi la acestea. Folosim Instrumentul pentru evaluare a valorilor personale PVA.

leadershiplan george bragadireanu

Avalanșa de Idei

Keynote/ Workshop Inovație

O prezentare interactivă pe baza cercetării despre inovație și a teoriei inovației integrale pe care am prezentat-o în cartea The Leadership Spark

valori organizationale

Planuri de călătorie

Consultanță pentru cultura organizațională

Proiecte de consultanță, evaluare și schimbare culturală organizațională, bazate pe instrumentele de măsură a valorilor colective și individuale Cultural Values Assessment.

Contactează-ne pentru detalii!

Specifică ceea ce vrei să discutăm!

Anca Bragadireanu

Anca Bragadireanu

Assistant

online

George Bragadireanu

George Bragadireanu

Coach

online