George Bragadireanu Coaching Pentru Leadership

STARTUP COACHING #globalstage

„From the coworking space to the global stage”. Sună bine, nu?

Dacă ești în faza de tranziție de la start-up la scale-up, ai nevoie de un business coach.

Optimizează-ți MINDSET-ul, accelerează-ți VITEZA, păstrează-ți FOCUSUL.

DESPRE CE ESTE VORBA, CE VEI OBȚINE

Un program de 5+5 întâlniri în care îți definești un obiectiv de business și eu ajut compania (ca și coach profesionist) să se apropie cât mai mult de îndeplinirea lui, eliminând obstacolele mentale care blochează fondatorii pentru a obține viteza și focusul necesar pentru testarea și execuția ideii de business.

Ce este mai precis coachingul și care este diferența față de consultanță găsești aici.

EXEMPLE DE OBIECTIVE DE BUSINESS

Fondatorii de startup-uri se orientează tot mai mult către coachi pentru orice, de la sfaturi la gestiune până la managementul stresului – iar investitorii îi încurajează să facă acest lucru. Perioada de tranziție start-up scale-up este una dominată de emoții și haos organizatoric, de un mindset de tranziție de la unul abia antreprenorial la unul care visează la scena globală. Este nevoie de structură și ordine.

Ceea ce îți ofer eu este coaching mental pentru antrenarea acestui nou mindset. În tranziția de la start-up către scale-up, te pot ajuta să gândești potrivit în situațiile următoare:

  1. clarificarea strategiei de business, a potrivirii produs-piață – DIALOGUL INTERIOR DESPRE LEGACY/ CONTRIBUȚIE
  2. menținerea focusului pe asigurarea finanțărilor și generarea de cifră de afaceri – DIALOGUL INTERIOR DESPRE BANI
  3. clarificarea rolurilor și ierahiei în companie – DIALOGUL INTERIOR DESPRE COLABORARE
  4. menținerea atenției pe validitatea ideii și pe automatizarea și scalarea proceselor de business – DIALOGUL INTERIOR DESPRE SUCCES

THE WHY? NEVOIA DE CLARITATE ȘI STRUCTURĂ A DIALOGULUI MENTAL

Investitorii sunt interesati ca tu să ai cele mai bune resurse la îndemână. Un coach de business este o astfel de resursă.

Ceea ce poate oferi un „startup business coach” variază de la o persoană la alta; unii fondatori folosesc coachii pentru gestionarea stresului sau echilibrul vieții profesionale, alții pentru teme pur de business – cum sunt cele de mai sus. Cu toate acestea, ședințele de coaching revin aproape întotdeauna la un lucru cheie: impunerea unei anumite structuri (chiar dacă „flexibilitatea” pare să fie cuvântul de ordine în orice business la început de drum). Pentru că crearea unui business este intens energetică.

Este vorba despre a sta odată pe săptămână și a-ți răspunde la întrebarea: „Care ne sunt prioritățile? Cine ce face? Cum ne împiedicăm unii pe alții? La ce renunțăm ca să scalăm mai repede?

Știu asta pentru că și eu fac asta lucru din 2012.

CE CONȚINE ACEST PROGRAM

  • 5 sesiuni de shaddow-coaching de echipă – urmăresc cum lucrați împreună ca echipă/ care este dialogul vostru în echipă
  • 5 sesiuni de coaching individual cu fondatorul/ fondatorii – urmăresc dialogul interior/ exterior

CÂND POȚI ÎNCEPE

Chiar acum:

George Bragadireanu Coaching Pentru Leadership

George Bragadireanu

Coach profesionist din 2010, PCC/ ICF & European EUCF/EANLPT Master NLPt Coach, certificat internațional pentru coaching de business, transpersonal, integral, pentru performanță și NLP psihoterapeutic, cu peste 700 de ore de pregătire formală în cadrul a trei școli internaționale și cu peste 1,500 de oră de practică, autor al cărții The Leadership Spark, consultant acreditat pentru utilizarea Instrumentelor de transformare organizațională.

Get Results

0723326970
bragadireanugeorge@gmail.com

Start a Conversation

Hi! Click one of our member below to chat on Whatsapp

Anca Bragadireanu

Anca Bragadireanu

Assistant

online

George Bragadireanu

George Bragadireanu

Coach

online