George Bragadireanu Coaching Pentru Leadership

Training / Facilitare/ Workshops

Co-creăm workshopuri și intervenții structurale pentru echipe și grupuri care vizează:

  • creșterea conștientizării asupra blocajelor dialogului lor
  • îmbrățișarea autenticității, creativității și empatiei în comunicare
  • evoluția prin feedback reciproc și feedforward.

❖ Coaching-shaddow de echipă

Urmăm liderii și echipele lor în activitatea zilnică în scopul eliminării interferențelor și blocajelor de comunicare și execuție, vizând optimizarea comunicării (transparență, claritate, empatie, motivare)

MEETINGFULședințe de 15 minute, în picioare

Antrenament și ntervenții „live” pentru desfășurarea unor ședințe la care participanții să vină știind:

  • Știind este rostul (de ce?) participării lor;
  • Care este scopul ședinței (ce?);
  • Cum? se va desfășura ședința astfel încât să fie maxim eficientă.

Tot ei vor pleca de la ședință știind ce au de făcut, cum vor face și motivați (de ce?) să facă ceea ce au stabilit.

Mai multe detalii găsești aici.

❖ Atelier de comunicare de leadership PRIN IMPROVIZAȚIE

O zi sau două de antrenament interactiv, pline joacă serioasă de improvizație și practică pentru managerii și leaderii care își doresc o comunicare pe baze de dialog (incluzivă) cu subalternii și colegii lor. Abordarea este cea a leaderului-coach și împrumută din coaching instrumente de comunicare motivantă și din improvizație capacitatea de ascultare și dialog continuu.

❖ Atelier de descoperire și aliniere de valori de grup și echipă

Programe interactive și experiențiale în care facilităm descoperirea valorilor, viziunii, misiunii și alinierii acestora cu rostul business-ului. Vizăm construirea unor punți de dialog constante între leaderi, între leaderi și echipe, board și business, management și angajați.

IDEATHONS – ATELIERE DE INOVAȚIE Și GENERARE DE IDEI NOI DE BUSINESS

Facilitez prezentări scurte și workshopuri extrem interactive despre inovație și pentru găsirea de idei noi de rezolvare a unor probleme de business. Folosesc o metodologie proprie validată și prezentată în cartea scrisă în 2016, The Leadership Spark. Detalii complete aici.

❖ Intervenții de schimbare organizațională

Intervenții structurale organizaționale care urmăresc crearea unor procese și fluxuri de dialog interdepartamentale, organizație – clienți, centrală – teritoriu, inter-generaționale, funcție – subordonare, pentru întărirea unei culturi a învățării și inovației.

MOD DE LUCRU

În toate intervențiile individuale, de grup/ echipă sau organizaționale folosim metodologia The Leadership Spark și instrumente psihometrice bazate pe măsurarea, calibrarea și alinierea valorilor precum Instrumentele de Transformare Culturală ale lui Richard Barrett.

“Change happens by listening and then starting a dialogue with the people who are doing something you don’t believe is right.”

— Jane Goodall
George Bragadireanu Coaching Pentru Leadership

George Bragadireanu

Coach profesionist din 2010, PCC/ ICF & European EUCF/EANLPT Master NLPt Coach, certificat internațional pentru coaching de business, transpersonal, integral, pentru performanță și NLP psihoterapeutic, cu peste 700 de ore de pregătire formală în cadrul a trei școli internaționale și cu peste 1,500 de oră de practică, autor al cărții The Leadership Spark, consultant acreditat pentru utilizarea Instrumentelor de transformare organizațională.

Get Results

0723326970
bragadireanugeorge@gmail.com

Start a Conversation

Hi! Click one of our member below to chat on Whatsapp

Anca Bragadireanu

Anca Bragadireanu

Assistant

online

George Bragadireanu

George Bragadireanu

Coach

online