Coaching Pentru Comunicare

WORKSHOPURI

W

Co-creăm workshopuri și intervenții structurale pentru echipe și grupuri care vizează:

  • creșterea conștientizării asupra blocajelor dialogului lor
  • îmbrățișarea autenticitatății, transparenței și empatiei în comunicare
  • evoluția prin feedback reciproc și feedforward.

OFERTA

❖ Coaching-shaddow de echipă

Urmăm liderii și echipele lor în activitatea zilnică în scopul eliminării interferențelor și blocajelor de comunicare și execuție, vizând optimizarea comunicării (transparență, claritate, empatie, motivare)

❖ Atelier de comunicare de leadership

O zi sau două de antrenament interactiv pentru managerii și leaderii care își doresc o comunicare pe baze de dialog cu subalternii și colegii lor. Abordarea este cea a leaderului-coach și împrumută din coaching instrumente de comunicare motivantă.

❖ Atelier de descoperire și aliniere de valori de grup și echipă

Programe extrem interactive și experiențiale în care facilităm descoperirea valorilor, viziunii, misiunii și alinierii acestora cu rostul business-ului. Vizăm construirea unor punți de dialog constante între leaderi, între leaderi și echipe, board și business, management și angajați.

❖ Intervenții de schimbare organizațională

Intervenții structurale organizaționale care urmăresc crearea unor procese și fluxuri de dialog interdepartamentale, organizație – clienți, centrală – teritoriu, inter-generaționale, funcție – subordonare.

JUSTIFICARE

Toate problemele organizaționale pot fi reduse la o comunicare problematică. Iar comunicarea este compusa din interogare, ascultare si afirmatie. De cele mai multe ori intrebam si ascultam prea putin fata de cat afirmam.

De exemplu problema retenției și turnoverului de personal este o problemă de inconsistență sau lipsă a comunicării. De la internship, interview și onboarding până la exit-interview, tot ceea ce trăiește un angajat este comunicare. Cât este dialog în această comunicare cu angajatul?

Sau problema performanței – este o problemă de feedback și feedforward, cu alte cuvinte – comunicare. Cât de des, cât de bine, cum, când, unde oferi feedback? Ei bine, nu acestea sunt adevăratele probleme. Ci cât de des fiecare cere feedback și invită la dialog? Dacă vrem să ne dezvoltăm avem obligația de a o cere.

MOD DE LUCRU

În toate intervențiile organizaționale folosim metodologia Dialogos și instrumente psihometrice bazate pe măsurarea, calibrarea și alinierea valorilor precum Instrumentele de Transformare Culturală ale lui Richard Barrett. Orice dialog despre valori ne ajută să inițiem în cel mai fericit mod dialogul cu sinele și cu ceilalți.

“Change happens by listening and then starting a dialogue with the people who are doing something you don’t believe is right.”

— Jane Goodall

Coaching Pentru Comunicare

George Bragadireanu

De 8 ani coach profesionist de nivel PCC/ ICF și Master Coach NLPt EUCF/ EANLPT, triplu certificat internațional în coaching de business, life, performance, integral și NLPt, cu peste 1.000 de ore de formare și peste 1.000 de ore de practică.

Get in touch

Contactează-mă folosind butoanele de Facebook Messenger și WhatsApp din dreapta paginii sau sună-mă la 0723 32 69 70. Mail-ul meu este bragadireanugeorge@gmail.com.

Start a Conversation

Hi! Click one of our member below to chat on Whatsapp

Anca Bragadireanu

Anca Bragadireanu

Assistant

online

George Bragadireanu

George Bragadireanu

Coach

online